ANFOlogo

ANFO Nettverk

ANFO Nettverk for våre medlemmer

Bli medlem

Vi i ANFO tror at når man setter de riktige menneskene sammen kan magiske øyeblikk oppstå. Det å samle riktige mennesker for å jobbe faglig med utfordringer og problemstillinger som flere er opptatt av, vil i de fleste tilfeller være både effektivt og langt mer kompetansebyggende enn om vi hver for oss skal jobbe med de samme utfordringene

Vi tilbyr forskjellige nettverksgrupper og for øyeblikket har vi følgende grupper:

ANFO Programmatic/Adtech: I denne gruppen sitter representanter for Norges kanskje mest digitale fremoverlente bedrifter, for å diskutere prinsippielle utfordringer knyttet til Programmatic, Ad Fraud og lignende. 

ANFO Inner Circle: Et eksklusivt nettverk bestående av ANFO sitt styre og våre til enhver tid viktigste samarbeidspartnere. Vi møtes 2-3 ganger i året under en faglig og sosial fane.

ANFO Markedssjef: Denne nettverksgruppen er etablert for våre medlemmer som ikke har de store avdelingene og fagmiljøene rundt seg. Typiske virksomheter hvor det sitter en eller noen få personer med markedsføringsansvaret, men med mange av de samme oppgaver, problemstillinger og utfordringer som større aktører har. Her bringer vi inn faglige innlegg som rådgivere og leverandører. Vi deler utfordringer, diskuterer og utveksler erfaringer.

ANFO Retail: Denne gruppen er for medlemsbedrifter som jobber innen retail.  

ANFO Content Marketing: Et nettverk for bedriftsinternt kompetanse knyttet til innholdsmarkedføring. Typiske eksempler på innholdsmarkedsføring er nettaviser, sponsende artikler, sosiale medier og annonsebilag i aviser. Hvordan produsere og spre innhold som har intersse for potensielle kunder?

Interessert i å være med? Har du ideer til temaer for en fremtidig gruppe?

Kontakt Jan Morten Drange