ANFOlogo

Bli medlem:

Gratis konferanser for ANFO medlemmer

Vi liker å si at vi kan være markedssjefens beste venn. Fordi vi organiserer nettverksgrupper, fordi vi fremstår som en samlet enhet som taler med en stemme, fordi vi kan hjelpe med stort og smått en markedsjef er opptatt av og fordi vi setter opp spennende konferanser og møteplasser. For deg som annonsør.

Bli medlem

Det er bedriften som er medlem så hele organisasjonen kan gjøre seg nytte av medlemskapet. Vi gjennomfører regelmessig undersøkelser som er relevante for deg.

Vi tar opp viktige, og gjerne vanskelige saker som programmatic buying og ad fraud. Vi har prosessbeskrivelser og avtaleverk tilgjengelig. Vi hjelper også med enklere juridiske problemstillinger. Skal du bytte byrå, ANFO kan hjelpe deg!

Selvreguleringsordningen MFU (Matvarebransjens faglige utvalg) sitt sekretariat sitter i ANFO. MFU er bransjens prefererte alternativ til regulering og forbud. Effektiv kommunikasjon er vi mer opptatt av enn de aller fleste.

ANFO Effekt er en virkemiddeluavhengig konkurranse som favner hele bransjen. Og stimulerer til høyere presisjon og økt effekt i din markedskommunikasjon. Vi opplever også at flere og flere av våre medlemmer ønsker å engasjere seg i bl.a juryarbeid rundt denne konkurransen. Kort sagt, er det noe du som markedsfører er opptatt er er vi det også. Og i mange tilfeller er det kanskje både mest effektivt, og riktigst at det er ANFO som på vegne av bransjen går i bresjen.

De aller fleste konferansene er gratis for deg som ANFO medlem! 


 

  • ANFO_Foredrag_170615-46

Juridisk

Byråvalg

DSAD

DSRD

Avtaler & Kontrakter

Høringsinstans

Merkevareskolen

Effektrådgivning

Seminarer

Nettverk

WFA

ANFOeffekt

MFU