ANFO_LogoV_white_50px
  • Tomas Lyckedal_2

ANFO setter E-sport på agendaen nok en gang!


På DSAD 10. oktober kommer Tomas Lyckedal fra DreamHack – en av de store suksessaktørene innen E-sport.

 

E-Sport vokser og følgelig ønsker ANFO å bidra til økt kunnskap og forståelse for hvordan markedsføreren best kan utnytte mulighetene dette gir. E-sport er en gigantisk industri som sannsynligvis overgår både film og musikkindustrien i verdi – og denne industrien fortsetter å øke. Her omsettes for milliarder! 

Thomas er ingen hvem som helst i denne bransjen. Han har bakgrunn som spiller, manager, arrangør av turneringer, redaktør og initiativtager for diverse E-Sport initiativ. Dette resulterte bla i at hans selskap DreamHack ble kjøpt av underholdningskonsernet MTG i 2015.

På DSAD forteller Tomas historien om reisen DreamHach har vært igjennom. Her snakker vi om en reise som bokstavelig talt startet i skolens kantine til dagens 15 event i 9 land.

I dag omtales DreamHack som en global powerhouse innen E-Sport. Et globalt fenomen med festivaler med E-Sport i sentrum, krydret med digitale opplevelser, musikk, utstillinger, konkurranser og veldig mye mer.

DreamHack var en av pionerene innen E-Sport og er fortsatt en av de ledende aktørene globalt. Millioner følger DreamHacks sendinger og eventene i seg selv hadde over 310 000 besøkende i 2018.

Tomas deler innsikt og erfaring og ikke minst case studies. Her snakker vi relevant læring for fremtiden.

Se litt av Tomas på YouTube HER

 

Påmelding DSAD