ANFO_LogoV_white_50px

Jan Morten Drange

Administrerende Direktør

jan.morten@anfo.no

mobil: 47 982 50 420

Jan Morten er administrerende direktør. Han er utdannet siviløkonom og har bakgrunn fra media og reklamebransjen. Jan Morten sitter i WFA (World Federation of Advertisers) sin Executive Committee. ANFO sin talsperson og adressat for pressehenvendelser og samarbeidsprosjekter.

  • to3

Håvard Rønnevig Bakken

Fagdirektør

havard.bakken@anfo.no

mobil: +47 934 33 008

Håvard er fagansvarlig og hovedansvarlig for ANFO Effekt. Han er utdannet cand.polit fra UiO og har en bred salgs- og analysekompetanse med erfaring fra media, reklame- og mediebyrå. Håvard tar ofte en lead rolle i ANFO sine analyseprosjekter.

 

  • havard-ronnevig-bakken-anfo (1)

Wenche Jacobsen

Prosjektdirektør

wenche.jacobsen@anfo.no

mobil: +47 932 59 461

Wenche er prosjektdirektør. Hun er utdannet siviløkonom NHH og har en bred erfaring fra merkevarebygging, forretningsutvikling og markedsføring generelt.

Wenche er i tillegg sekretariatsleder for MFU, en selvreguleringsordning ANFO drifter sammen med Virke og NHO.

  • ANFO-01

Marlene Rasmussen

Event og medlemskoordinator

marlene@anfo.no

mobil: +47 975 25 969

Marlene er prosjektleder. Hun er utdannet markedsøkonom med hovedfag i markedskommunikasjon. Marlene har 20 års erfaring fra media og reklamebransjen og lang fartstid som prosjektleder, hvor hun de siste 10 årene har jobbet med noen av de største annonsørene i norden.

  • ANFO_Marlene_FotoHelgeBrekke_7454

Carsten Gunnarstorp

Advokat

carsten@anfo.no

mobil: +47 411 04 055

Carsten er advokat og bistår ANFOs medlemmer med personvern, markedsføringsrett og alminnelige forretningsjuridiske spørsmål. Tidligere var han daglig leder og advokat i NORDMA og før det forretningsadvokat.

Carsten er også personvernansvarlig i ANFO.

  • Carsten_0913

Maria Ekberg Falster

Prosjektleder

maria@anfo.no

mobil: +47 924 65 650

Maria er prosjektleder og innholds- og kommunikasjonsansvarlig. Hun kommer sist fra stillingen som prosjektleder i NORDMA. Før det har hun jobbet som grafisk designer og redigerer i Bouvet Reklamebyrå, Egmont Publishing og i Allergruppen. I tillegg har hun lang erfaring fra flere andre roller i forlags- og magasinbransjen.

  • Maria_web_ANFO

Thomas Rønnerud

Medlems- og sponsoransvarlig

thomas@anfo.no

mobil: +47 400 63 859

Thomas er medlems- og sponsoransvarlig. Han har en bachelor fra Markedshøyskolen Campus Kristiania og en Post graduate Diploma i International Business fra Auckland University of Technology. Thomas har erfaring fra Dagens Næringsliv og E24 som Key Account Manager og som salgssjef i Klassekampen.

 

  • IMG_0380_webside_redigert

Fredrik Pettersson

Fagdirektør Teknologi

fredrik@anfo.no

mobil: +47 980 97 632

Fredrik er fagdirektør for teknologi. Han kommer fra Hyper hvor han var Teknologi direktør og har tidligere bakgrunn fra Empefire, Dagbladet, FireStore og det svenske byrået Revolver.

  • Fredrik_Pettersson_ANFO

Trygve Tellefsen

Event og konferanseansvarlig

trygve@anfo.no

mobil: +47 919 00 609

Trygve kommer senest fra NENT men har tidligere jobbet både i VG Partnerstudio, OMD og JCP. Han har dessuten vært sentral i styret for MFO de siste årene.

  • Trygve Tellefsen_2