ANFO_LogoV_white_50px

Jan Morten Drange

Administrerende Direktør

jan.morten@anfo.no

mobil: 47 982 50 420

Jan Morten Drange er administrerende direktør. Han er utdannet siviløkonom og har bakgrunn fra media og reklamebransjen. Jan Morten sitter i WFA (World Federation of Advertisers) sin Executive Committee. ANFO sin talsperson og adressat for pressehenvendelser og samarbeidsprosjekter.

Jan Morten skanner daglig svært mange internasjonale markedsførings og media publikasjoner. En del av dette deles på LinkedIn og Twitter. Uttalelse fra større annonsør. ”Jeg vet ikke hvor mange som følger din feed på LinkedIn, men det burde være mange. Er jo virkelig stedet for å følge med på hva som skjer i faget vårt om dagen…”

  • to3

Håvard Rønnevig Bakken

Fagdirektør

havard.bakken@anfo.no

mobil: +47 934 33 008

Håvard Rønnevig Bakken er fagansvarlig og hovedansvarlig for ANFO Effekt. Han er utdannet cand.polit fra UiO og har en bred salgs- og analysekompetanse med erfaring fra media, reklame- og mediebyrå. Håvard tar ofte en lead rolle i ANFO sine analyseprosjekter.

 

  • havard-ronnevig-bakken-anfo (1)

Wenche Jacobsen

Prosjektdirektør

wenche.jacobsen@anfo.no

mobil: +47 932 59 461

Wenche Jacobsen er prosjektdirektør. Hun er utdannet siviløkonom NHH og har en bred erfaring fra merkevarebygging, forretningsutvikling og markedsføring generelt.

Wenche er i tillegg sekretariatsleder for MFU, en selvreguleringsordning ANFO drifter sammen med Virke og NHO.

  • ANFO-01

Marlene Rasmussen

Prosjektleder

marlene@anfo.no

mobil: +47 975 25 969

Marlene Rasmussen er prosjektleder. Hun er utdannet markedsøkonom med hovedfag i markedskommunikasjon. Marlene har 20 års erfaring fra media og reklamebransjen og lang fartstid som prosjektleder, hvor hun de siste 10 årene har jobbet med noen av de største annonsørene i norden.

  • ANFO_Marlene_FotoHelgeBrekke_7454

Carsten Gunnarstorp

Advokat

carsten@anfo.no

mobil: +47 411 04 055

Carsten Gunnarstorp er advokat og bistår ANFOs medlemmer med personvern, markedsføringsrett og alminnelige forretningsjuridiske spørsmål. Tidligere var han daglig leder og advokat i NORDMA og før det forretningsadvokat.

Carsten er også personvernansvarlig i ANFO.

  • Carsten_0913

Maria Ekberg Falster

Prosjektleder

maria@anfo.no

mobil: +47 924 65 650

Maria Ekberg Falster er prosjektleder og innholds- og kommunikasjonsansvarlig. Hun kommer sist fra stillingen som prosjektleder i NORDMA. Før det har hun jobbet som grafisk designer og redigerer i Bouvet Reklamebyrå, Egmont Publishing og i Allergruppen. I tillegg har hun lang erfaring fra flere andre roller i forlags- og magasinbransjen.

  • Maria_web_ANFO

Thomas Rønnerud

Medlems- og sponsoransvarlig

thomas@anfo.no

mobil: +47 400 63 859

Thomas Rønnerud er medlems- og sponsoransvarlig. Han har en bachelor fra Markedshøyskolen Campus Kristiania og en Post graduate Diploma i International Business fra Auckland University of Technology. Thomas har erfaring fra Dagens Næringsliv og E24 som Key Account Manager og som salgssjef i Klassekampen.

 

  • IMG_0380_webside_redigert