ANFOlogo

Jan Morten Drange

Administrerende Direktør

jan.morten@anfo.no

Tlf: 982 50 420

Drange er administrerende direktør i ANFO. En stilling han har hatt siden 2012. Før det jobbet han med ANFO sine konferanser. Drange er utdannet siviløkonom og bakgrunn fra media og reklame. Etter "noen år" i bransjen har Jan Morten et omfattende nettverk både i Norge og internasjonalt. Drange sitter også i WFA (World Federation of Advertisers) Excetutive Committee. Han er opptatt av både faget vårt og tilstøtende bransjeområder. Opprinnelig fra Bergen men bosatt på østlandet siden 1989. Privat opptatt av både fjellsport, mat og drikke, musikk og litteratur. Og ikke minst er han glad i å reise. Som han sier; «I haven´t been everywhere, but it´s on my list!» (sitat Susan Sontag)

  • to3

Håvard Rønnevig Bakken

Prosjektdirektør

havard.bakken@anfo.no

Tlf: 934 33 008

Håvard Rønnevig Bakken har tidligere jobbet som analysedirektør i mediebyrågrupperingen Omnicom Media Group (OMD og PHD). Han har bla hovedfag i sosiologi har bred salgs- og analysekompetanse med omfattende erfaring fra media, reklame og nå senest mediebyrå. Håvard er lidenskapelig opptatt av å holde både sinn og kropp ved like. Nylig gjennomførte han Ironman.

  • håvard til bruk på anfo.no og div

Wenche Jacobsen

Prosjektdirektør

wenche.jacobsen@anfo.no

Tlf: 932 59 461

Wenche Jacobsen er utdannet siviløkonom NHH og har en bred erfaring fra merkevarebygging, forretningsutvikling og markedsføring generelt.

Hun har vært daglig leder i ANFO fra 2004 - 2012. Etter eget ønske har Jacobsen gått over i stillingen som Prosjektdirektør f.o.m 1.1.2012

Hennes erfaring omfatter produkt- og markedsansvar innenfor forbruksvareindustrien, sponsing og relasjonsbygging innenfor Olympiatoppen, samt finansiering og prosjektledelse for nyetablerte produkter og bedrifter. Wenche kjenner godt til annonsørenes måte å arbeide på gjennom solid og omfattende erfaring. Siste stopp før ANFO var i Orkla-selskapet Lilleborg.

  • ANFO-01

Tommy Torjesen

Prosjektleder

tommy.torjesen@anfo.no

Tlf: 977 63 906

Tommy Torjesen har bakgrunn fra mediebyrået OMD hvor han har jobbet som medierådgiver for store nasjonale og internasjonale merkevarer som blant annet Nissan, HP, Color Line, Sony og If. Han har en bachelorgrad fra Markedshøyskolen Campus Kristiania i markedsføring & salgsledelse og en mastergrad i innovasjon & entreprenørskap fra Handelshøyskolen BI.

  • Tommy Torjesen

Fabian Bjørne-Larsen

Markedsassistent/Intern

 postmaster@anfo.no 

Tlf: 993 32 000

Fabian Bjørne-Larsen har bakgrunn fra kognitiv vitenskap og intelligente systemer. I tillegg til bred kunnskap innen IT utdanner han seg nå på Westerdals til å bli tekstforfatter, samtidig som han jobber deltid for ANFO.
Fabian brenner for rasjonelt begrunnet reklame og språklige finurligheter.

  • FabianBjørne-Larsen