ANFOlogo

Jan Morten Drange

Administrerende Direktør

jan.morten@anfo.no

mobil: +47 982 50 420

Jan Morten Drange er administrerende direktør. Han er utdannet siviløkonom og har bakgrunn fra media og reklamebransjen. Jan Morten sitter i WFA (World Federation of Advertisers) sin Executive Committee. ANFO sin talsperson og adressat for pressehenvendelser og samarbeidsprosjekter.

Jan Morten skanner daglig svært mange internasjonale markedsførings og media publikasjoner. En del av dette deles på LinkedIn og Twitter.                                           

Uttalelse fra større annonsør. ”Jeg vet ikke hvor mange som følger din feed på LinkedIn, men det burde være mange. Er jo virkelig stedet for å følge med på hva som skjer i faget vårt om dagen…”

  • to3

Håvard Rønnevig Bakken

Fagdirektør

havard.bakken@anfo.no

mobil: +47 934 33 008

Håvard Rønnevig Bakken er konferanseansvarlig og hovedansvarlig for ANFO Effekt. Han er utdannet cand.polit fra UiO og har en bred salgs- og analysekompetanse med erfaring fra media, reklame- og mediebyrå. Håvard tar ofte en lead rolle i ANFO sine analyseprosjekter.

 

  • havard-ronnevig-bakken-anfo (1)

Tommy Torjesen

Medlemsansvarlig

tommy.torjesen@anfo.no

mobil: +47 977 63 906  

Tommy Torjesen er medlemsansvarlig med ansvar for eksisterende og nye medlemmer, Han har en bachelorgrad fra Markedshøyskolen Campus Kristiania og en mastergrad i innovasjon & entreprenørskap fra Handelshøyskolen BI. Tommy er hovedansvarlig for våre Adtech konferanser, samt sponsoransvarlig. 

  • Tommy Torjesen

Wenche Jacobsen

Prosjektdirektør

wenche.jacobsen@anfo.no

mobil: +47 932 59 461

Wenche Jacobsen er prosjektdirektør. Hun er utdannet siviløkonom NHH og har en bred erfaring fra merkevarebygging, forretningsutvikling og markedsføring generelt.

Wenche er i tillegg sekretariatsleder for MFU, en selvreguleringsordning ANFO drifter sammen med Virke og NHO.

  • ANFO-01

Marlene Rasmussen

Prosjektleder

marlene@anfo.no

mobil: +47 975 25 969

Marlene Rasmussen er prosjektleder. Hun er utdannet markedsøkonom med hovedfag i markedskommunikasjon. Marlene har 20 års erfaring fra media og reklamebransjen og lang fartstid som prosjektleder, hvor hun de siste 10 årene har jobbet med noen av de største annonsørene i norden.

  • ANFO_Marlene_FotoHelgeBrekke_7454

Jorun Sørbøen

Medlemsansvarlig

 jorun@anfo.no

mobil: +47 467 41 910

Jorun Sørbøen er medlemsansvarlig med ansvar for eksisterende og nye medlemmer. Hun har en bachelorgrad i markedskommunikasjon, eksport og ledelse fra Handelshøyskolen BI, og har blant annet jobbet tett med noen av Norges største merkevarer som kundeansvarlig i byråbransjen, med mye fokus på «the brand experience», retail, merkevarebygging og forbrukeropplevelser.

  • Jorun