ANFO_LogoV_kort_RGB_white_193x50
  • Gullkorn

Gullkorn arrangeres av bransjeorganisasjonen KOMM – sertifiserte kommunikasjonsbyråer, og er en konkurranse som skal hedre Norges beste kommunikasjonsarbeider, stimulere til utvikling og nyskapning i den norske kommunikasjonsbransjen, og synliggjøre verdien av godt kommunikasjonsarbeid. Konkurransen er åpen for alle kommunikasjonsbyråer og annonsører, og påmeldte arbeider juryeres av fagjuryer bestående av jurymedlemmer fra KOMMs medlemsbyråer, akademia og fra oppdragsiversiden.


Det er nå åpnet for påmelding av bidrag til årets konkurranse. Kanskje er de beste jobbene denne utviklet nettopp hos dere?
Mer informasjon om konkurransen, fagdag, prisutdeling og påmelding finner du her.

Påmeldingsfristen er 18. oktober kl.18:00.

PRISUTDELING OG FAGDAG

Prisutdeling vil gå av stabelen tirsdag 15. november på Latter i Oslo. Dagen starter med en fagdag klokken 13.00. Her vil det være et utvalg casepresentasjoner, innenfor de nominerte arbeidene. Dette blir en lærerik dag, med mye inspirasjon fra de beste kommunikasjonsteamene i landet.

Klokken 18.00 starter selve prisutdelingen. Det blir en uforglemmelig kveld med god stemning, masse faglig input og heder av landets beste kommunikasjonsarbeider. Dette er en arena både for å vise frem gode prestasjoner, og inspirere til fremtidige bragder. Antrekk er selvsagt pent.

Følg også Gullkorn på Facebook for løpende informasjon og oppdateringer: https://www.facebook.com/gullkorn/?fref=ts