ANFO_LogoV_white_50px

ANFO bloggen

  • Fredrik_Pettersson_ANFO

Fredrik Pettersson til ANFO

Teknologi og markedsføring går nå hånd i hånd. Dette stiller helt andre krav til oss som markedsførere enn tidligere. ANFO satser offensivt og ansetter derfor fagdirektør Teknologi.
Les mer
  • Jan Morten_faksimile_1

ANFO om 2020

"Ved inngangen til et nytt år, ja faktisk også tiår, er det nok av spådommer for hvordan vår bransje og markedsføring vil utvikle seg." Les Jan Morten Dranges kommentar om markedsføringsfremtiden, først publisert i Bransjerapporten 2020 av TEFT.
Les mer
  • GettyImages-1046937742_2

Kundeopplevelse, kundereise og kundeinnsikt

Det å skape gode kundeopplevelser og orientere seg sterkere mot kunden er blitt et særs viktig strategisk utviklingsområde for de fleste virksomheter. Også for annonsørene.
Les mer
  • GettyImages-473456596

Ni steg til ny nettside

Det er mye du må tenke på når du lager nettsider i dag. På den ene siden må du klare å engasjere brukeren og skille deg ut i mengden. På den andre siden skal du sikre at nettsiden er driftssikker, laster hurtig, optimalisert for søkemotor (SEO) og at den kan skaleres opp i fremtiden. Selv om ingen prosesser er helt like, har vi prøvd å skrive ned et utgangspunkt vi bruker når vi lager nettsider.
Les mer
  • 625496194

Grindr-saken setter nytt fokus på bl.a. cookies

Forbrukerrådet klager inn sjekkeappen Grindr til Datatilsynet for brudd på personvernlovgivningen. – Dagens løsning for reklame tåler ikke dagens lys og må opphøre, sier forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket.
Les mer
  • Unknown

Annonsørene har våknet og heier på norsk medier

Annonsørene har uttalt seg om norske og utenlandske medier. Google og Facebook sin sterke utvikling ses på som negativt.
Les mer
  • Digital-mforing-Avinor_3

10 bransjetips: Nyhetsbrev for nybegynnere, glemske og noen viderekommende

Når du inviterer gjester til ditt digitale hjem er det sammenhengen mellom invitasjonen og hva som møter deg – og hvordan, som skaper suksess i form av gjentatte besøk og videre kontakt.
Les mer
  • 638437872

ANFO har kåret årets buzzord

Hvilke ord eller uttrykk blir viktige i 2020 og hvilke ord ble du mest lei av i 2019?
Les mer
  • 875723200

Ny rapport fra ANFO: Oppgang for influencer marketing

Har du lurt på hvor stort influencer marketing faktisk er? Det har vi også. Sammen med MBL og MBF fikk vi IRM til å estimere dette. Svaret er nok overraskende for mange. Faktum er at vi her har en kanal som har passert andre mer etablerte kanaler.
Les mer
  • 1074262354

En riktig fredfull jul 🎅🏻

... og et godt nytt markedsføringsår ønskes til alle våre engasjerte medlemmer, samarbeidspartnere, foredragsholdere, caseskrivere, seminardeltakere, sponsorer og alle gode bransjekollegaer der ute!
Les mer
« Forrige Neste »

Side 1 av 30