ANFO_LogoV_white2

ANFO bloggen

  • OSLO, NORWAY - JUNE 13: Johnny Ryan and Gunnar Gundersen attend Adtech Programmatisk event organized by ANFO at Latter on June 13, 2019 in Oslo, Norway. (Photo by Rune Hellestad/Getty Images for ANFO)

Hør utdrag fra AdTech: Programmatisk

AdTech: Programmatisk 2019 er over for denne gang. Denne gang hadde vi besøk av Gunnar Gundersen og som intervjuet noen av foredragsholderne.
Les mer
  • 965662810

5 tips som virker!

Du trenger nødvendigvis ikke alltid skape nytt innhold for å vekke interesse.
Les mer
  • 182714105

Nytt om eksisterende kundeforhold

Ny avgjørelse i Markedsrådet gjør at bredbåndsleverandører nå kan markedsføre eget mobilabonnement (og motsatt) til eksisterende kunder.
Les mer
  • Jon Styrkestad Haukaas

E-sport er i vinden som aldri før

E-sport er et slags klondyke for annonsører og markedsførere. Bare se til ANFOs E-sport Marketing dagen som gikk av stabelen nå i mai, der vi fikk høre at spillindustrien omsatte for 908 millioner dollar i 2018, og en predikert omsetning for 2021 er 1650 millioner dollar! (ref. NewZoo).
Les mer
  • jamie barnard

Unilever til DSAD

Jamie Barnard er ikke hvem som helst fra Unilever. Han er General Council, Global Marketing and eCommerce i en av verdens aller største annonsører. Der leder han et spesialist team som gir råd på dagsaktuelle utfordringer bla knyttet til personvern og teknologidrevet markedsføring. Som dere skjønner så har denne gjengen mye å gjøre!
Les mer
  • Christian Nordby Bo_3

Reklameirritasjon

Nordmenn er lei av reklame, og vi er nødt til å ta noen grep om reklamen skal overleve. Så hva kan vi egentlig gjøre? Christian Nordby Bø kommenterer Reklameanalysen som viser en økende reklameirritasjon blant nordmenn.
Les mer
  • Carsten_2018.2

Google Analytics

Les mer
  • Knud close_red

Knud Fahrendorff har startet som daglig leder i Elect AS

Daglig leder er på plass i selskapet som ble etablert av TEFT og ANFO høsten 2018. Elect bistår annonsører og merkevarer med rådgivning, prosessledelse og kvalitetssikring av byråvalgsprosesser.
Les mer
  • 182701570

Advokat-nytt om avtaler

Ønsker du hjelp ved avtaleinngåelser? Da kan du få hjelp av ANFO. Vi har utarbeidet standardavtaler som tar utgangspunkt i markedsførernes interesser.
Les mer
  • Gunnars guide til voksenlivet

Hør ANFO på podkast

ANFOs Jan Morten Drange besøkte nylig podkasten «Gunnars Guide til Voksenlivet». Her diskuteres dagens og fremtidens annonsebransje, Facebook & Google, GDPR, Brand safety og mye annet. God lytting!
Les mer
« Forrige Neste »

Side 1 av 24