ANFO_LogoV_white_50px

ANFO bloggen

  • DSAD2019_JM_J.N.Rønning_1

Favoritt i reprise: ANFO-sangen

Premiere! Jon Niklas Rønning har laget en helt egen ANFO-sang som han fremførte på Den Store Annonsørdagen 2019. Her har han fanget opp mange inntrykk og uttrykk fra bransjen: Doffen, DAB og radiotall, OMD, PHD, CMO, brand safe, likerklikk, Select og ANFOs kritiske kommentarer i Kampanje. For å bare nevne noen... Bare hør selv!
Les mer
  • anfo årets foredragsholder 16

Adelskalender; Årets Foredragsholder

Prisen som Årets Foredragsholder er en utmerkelse som henger høyt blant bransjefolk. Den 10. oktober kåret vi vinneren for 2018-2019 - Hanne Norstrøm-Ness fra Vipps.
Les mer
  • Anfo årets foredragsholder

Årets foredragsholder 2018-2019

Med tre forsøk og tre kandidater rett til finalen fikk Vipps historiens første spesialpris. Tittelen Årets foredragsholder 2018-2019 fikk de også med sin egen Hanne Norstrøm-Ness. Gratulerer!
Les mer
  • 1126213920

Informasjon og markedsføring i SMS

Grensedragningen mellom informasjons- og markedsføringshenvendelser er et aktuelt tema for mange av våre medlemmer. Markedsrådet har nylig fattet et vedtak om dette.
Les mer
  • DSC_6193

Alt om DSAD 10. oktober 2019

Her møter du toppen av foredragsholdere fra inn- og utland. Vi presenterer en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra, og bli inspirert av. Vit også at vår eneste agenda i denne sammenheng er å bringe relevant faglig ekspertise til deg som markedsfører.
Les mer
  • DSC_6085_JM

If not you, who? If not now, when?

Den Store Annonsørrapporten er igjen rett rundt hjørnet.
Les mer
  • 875723292

Anfo hjelper deg med influenceravtale!

Jobber du med influencere og trenger hjelp med avtaleinngåelser? Da kan du nå få hjelp av ANFO!
Les mer
  • IMG_0756_crop

Fim er lansert!

Har mål om å redusere kropps- og utseendepress blant barn og unge.
Les mer
  • Felleskjøpet_AppleTv_Thomas_Birgitte_red_4

Heldige Birgitte vant AppleTV

Felleskjøpets Birgitte Brøtmet er en av to heldige vinnere av en AppleTV. Sammen med Tone Matssen fra Power, ble hun trukket ut blant deltakerne i årets DSAR-undersøkelse. Gratulerer!
Les mer
  • DSAR_Side_03

I anmarsj: Den Store Annonsørrapporten 2019

DSAR, annonsørundersøkelsen, annonsørrapporten mm. Kjært barn har ofte mange navn. Fakta er at snart er den her – ANFOs årlige store studie om virkemidler, utfordringer, utviklingstrekk og prioriteringer hos norske annonsører. Her får vi rykende ferske svar på hva annonsørene mener om virkemidler, relasjoner, media, teknologi og fremtid.
Les mer
« Forrige Neste »

Side 1 av 27