ANFOlogo
  • DSC_6159

    Den Store Annonsørdagen

Den Store Annonsørdagen er en av ANFO sine virkelige merkedager. På denne dagen møter du toppen av foredragsholdere fra inn- og utland. Her søker vi en kombinasjon av faglig tyngde, faglig inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra, og bli inspirert av.

Konferanser kommer og går. DSAD må man kunne kalle en "stayer" når vi nå for 13. år på rad arrangerer denne populære dagen. 

Vi kårer også Årets Foredragshoder. I 2017/2018 var det Lise Tangen Hansen fra Penetrace som vant.  Hvem stikker av med seieren i 2018/2019? 

Den Store Annonsørrapporten som er skrevet av Håvard Rønnevig Bakken i ANFO vil lanseres og deles ut til alle deltagere. 

På slutten av dagen får du selvsagt med deg årets høydepunkt; Den Store Annonsørgoodiebaggen fylt med flotte produkter fra våre medlemmer. 

Program kommer etterhvert

08:20 - 08:55

Kaffe og Registrering

09:00 - 09:10

Velkommen

09:10 - 09:40

4 nettsidetekstar du bør skrive med omhug

Når reviderte du sist tekstane på nettsida di? Det er fort gjort å gløyme at desse faktisk blir lest, og ikkje minst at dei spelar ei enormt stor rolle i ei kundereise. Dårlege tekstar kan både hindre konverteringar, svekke merkevara di og gjere nettsida til ei negativ oppleving. Eg har samla fire sentrale typar nettsidetekstar som har ein tendens til å ikkje få den kjærleiken dei fortener, og viser korleis du kan best utnytte moglegheitene som ligg i desse.