ANFO_LogoV_kort_RGB_white_193x50
  • OSLO, NORWAY - OCTOBER 10: Den Store Anonsørdagen on October 10, 2019 in Oslo, Norway. (Photo by Erik Valestrand/Getty Images)

    Den Store Annonsørdagen

Sett av dagen!

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

 

Konferanser kommer og går. Den Store Annonsørdagen, DSAD, har blitt en godt etablert møteplass og nettverksarena. Men stadig i fornyet form og innhold.

På DSAD presenterer vi en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra og bli inspirert av. Her har de vært alle sammen! Både internasjonale tungvektere som bla Byron Sharp, Sir John Hegarty, Ajaz Ahmed og Bob Hoffmann har vært her. Vi har et solid internasjonalt nettverk men selvsagt har også svært mange kjente og kjære norske foredragsholdere hatt sentrale roller på DSAD.

Også i 2020 kommer vi til å presentere norske og internasjonale speakers på svært høyt nivå. En som allerede er klar er Samuel Scott. Med base i Tel Aviv har han gjort seg bemerket som både speaker, konsulent og som kommentator i det internasjonale «fagbladet» The Drum. Som oftest i skjæringspunktet teknologi, media og markedsføring. Sjekk her: https://www.thedrum.com/columns/the-promotion-fix

Vi har også med oss Sondre Gravir. I dag CEO i SATS Group og med tidligere bred erfaring fra diverse sentrale stillinger i Schibsted. Både i tradisjonelle media og classified delen av selskapet.  

Deler av dagen knyttes det ekstra spenning til. En av disse er Den Store Annonsørrapporten som årlig presenteres i komplett form på DSAD. Rapporten pleier å få ganske mye oppmerksomhet. Det gjør den nok i 2020 også. 

På dagen kårer vi også Årets foredragsholder. I 2019 var det det Hanne Norstrøm-Ness fra Vipps som vant. Vipps fikk også historiens første spesialpris som følge av solid dominans i finaleheatet. https://www.anfo.no/arets-foredragsholder-2018-2019 Hvem som vinner i 2020 får du med deg på DSAD.

ANFO sangen fremført av Jon Niklas Rønning på DSAD 2019 hører du her: https://www.anfo.no/favoritt-i-reprise-anfo-sangen

Programmet fra DSAD 2019 finner du her: https://www.anfo.no/dsad-2019

 

Program kommer

Vi sees på DSAD!