ANFO_LogoV_white_50px
  • OSLO, NORWAY - OCTOBER 10: Den Store Anonsørdagen on October 10, 2019 in Oslo, Norway. (Photo by Erik Valestrand/Getty Images)

    Den Store Annonsørdagen

Sett av dagen!

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

 

Konferanser kommer og går. Den Store Annonsørdagen, DSAD, er en «stayer» når vi i år arrangerer den populære dagen for 13. år på rad. 

Her møter du toppen av foredragsholdere fra inn- og utland. Vi presenterer en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra, og bli inspirert av. Vit også at vår eneste agenda i denne sammenheng er å bringe relevant faglig ekspertise til deg som markedsfører.

I år er vi spesielt stolt av programmet. Vi har faglige autoriteter på rekke og rad og er spesielt stolt over at vi igjen eksklusivt flyr inn en verdensledende kapasitet helt fra Australia. Det har vi en god historikk på – hva er det med Australia og slike markedsføringsguruer? Selv om vi her nevner en av flere foredragsholdere er vi like fornøyd med alle sammen. Vi har rett og slett en fantastisk bukett av fag og inspirasjon.

Noen deler av dagen knyttes det litt ekstra spenning til. En av disse er Den Store Annonsørrapporten. Selve rapporten skrives i disse dager av ANFOs Håvard Rønnevig Bakken som selv presenterer denne på DSAD. Vi kan love svært interessante funn. Rapporten har på få år blitt selve faktagrunnlaget i bransjen og referees til i veldig mange sammenhenger. Selve rapporten får du med deg når du går!

På dagen kårer vi også Årets foredragsholder. I fjor var det det Lise Tangen Hansen fra Penetrace som vant. Tipper det er mange som er spent på hvem som vinner denne prestisjetunge prisen i år.

Et av de andre høydepunktene kommer på slutten av dagen: «Den Store Annonsør-goodiebagen» fylt med flotte produkter fra våre medlemmer. Takk til de som er med og deler raust av sine produkter!

 

Vi sees på DSAD!

 

Program kommer