ANFO_LogoV_white_50px
  • Knud close_red

Knud Fahrendorff har startet som daglig leder i Elect AS


Daglig leder er på plass i selskapet som ble etablert av TEFT og ANFO høsten 2018. Elect bistår annonsører og merkevarer med rådgivning, prosessledelse og kvalitetssikring av byråvalgsprosesser.

   

Knud har lang erfaring fra annonsørsiden i Norge og internasjonalt. Herunder lederstillinger innen marketing fra Leaf Group (nå Cloetta), Stabburet AS / Orkla Foods og TINE. Han er utdannet fra Handelshøyskolen i København. Knud tar over etter Aslak Sletten som på prosjektbasis var ansvarlig for etableringen av Elect AS.

 

– Elect har definitivt funnet sin plass i markedet. Vi er i gode dialoger, konsulteres regelmessig og vi har allerede gjennomført prosesser som viser at Elect fyller et viktig behov i markedet. Vi så tidlig at arbeidet ville kreve ressurser og tid, og er glade for at Knud nå går inn i rollen på fulltid. Med Knud sin lange og meget relevante erfaring fra markedsledelse av sterke merkevarer vil han være en kunnskapsrik og god rådgiver når man skal lete frem de beste leverandørene i tjenestemarkedet for markedsføring og kommunikasjon, sier Jan Morten Drange, styreleder i Elect.

 

Knud har lang erfaring med å samarbeide med de fleste kategorier av byråer og han har deltatt i og vært ansvarlig for mange byråvalgsprosesser opp gjennom årene.

 

– Jeg har opplevd det å velge eksterne samarbeidspartnere som både spennende og givende, men også krevende med tanke på å skaffe seg tilstrekkelig overblikk over potensielle aktører. I en tid med bransjeglidning hos byråene og store bevegelser mellom outsourcing og inhousing hos annonsørene blir det enda viktigere for annonsørene å definere både kommunikasjonsmålene sine og å velge hvilke samarbeidspartnere som skal bidra til at målene innfris, sier Knud.

 

– Jeg ser frem til å være med på å skape smarte, smidige og effektive byråvalgsprosesser som bidrar til gode valg og legger grunnlag for godt samarbeid for annonsører og byråer som igjen bidrar til oppnåelse av målsetningene for begge parter, avslutter han.

 

Mer om Knud og hva Elect kan gjøre for deg: 

https://www.elect.as/post/ny-leder-i-elect

 

Se også intervju / Kampanje: 

https://kampanje.com/jobb/2019/05/nok-en-tine-topp-slutter/

 

Elect hjalp RiksTv / NRK Beta: 

https://kampanje.com/rikstv-har-valgt-nytt-byra/