ANFO_LogoV_kort_RGB_white_193x50
  • AF Gruppen & Trigger

    EMPLOYER BRANDING OG REKRUTTERING

Magnet Awards ( tidligere Gulljegereb) hedrer årets beste kommunikasjonsarbeid innen "employer branding" og rekruttering i Norge, og gir muligheten for arbeidsgiverne å måle krefter med hverandre. 

Formålet med Magnet Awards er å hedre de beste arbeidene innen rekruttering og “employer branding”. Ved å løfte frem de beste arbeidene, skaper vi læring og kan heve nivået til hele bransjen.

 

ANFO blir med som arrangør av Magnet Awards
Employer branding er et voksende fagområde i landet vårt, i kraft av at medarbeidere er en kritisk suksessfaktor for de fleste virksomheter. Investeringene øker, det er stadig flere stillinger viet fagområdet og ny teknologi skreddersydd til disiplinen blir utviklet. Fagfeltet samler HR, kommunikasjons- og markedsavdelinger i kampen om å tiltrekke og beholde flinke folk.


Som de fleste andre fagområder innen kommunikasjon og markedsføring, har employer branding sin egen prisutdeling. Magnet Awards arrangeres i 2020 for fjerde gang i Norge, og ANFO er nå med som arrangør.

 

Magnet Awards ble i sin tid etablert av kommunikasjonsbyrået Whydentify og Universum, selskapet som kårer Norges mest attraktive arbeidsgivere. Konkurransen blir gjennomført i samarbeid med Dagens Næringsliv, FINN.no, Amedia og Adway. Det deles ut priser i seks ulike kategorier, deriblant årets kampanje overfor studenter, årets kampanje overfor egne medarbeidere og årets mangfoldspris.

Alle arbeidsgivere og deres byråer kan sende inn bidrag, og konkurransen vurderer arbeider det siste året – ergo tilbake til april 2019.

Tidligere vinnere i Magnet Awards inkluderer Forsvaret, DNV GL, MENY, Bouvet, Sopra Steria og Nittedal kommune.