ANFOlogo
  • ANFO_Nettverk_Content_Marketing_v2

Nettverk: Content Marketing

30.05.2017

kl. 09.00 – 16.00

ANFO Content Marketing for annonsører; Nettverksgruppe.

Vi i ANFO tror at når man setter de riktige menneskene sammen kan magiske øyeblikk oppstå. Det å samle riktige mennesker for å jobbe faglig med utfordringer og problemstillinger som flere er opptatt av vil i de aller fleste tilfeller være både mer effektivt og langt mer kompetansebyggende enn om vi hver for oss skal jobbe med de samme utfordringene. Gruppene er eksklusive for ANFO sine medlemmer.

Dette er en gruppe for annonsører og poenget er å etablere nettverk for bedriftsinternt kompetanse knyttet til content marketing. Ikke nødvendigvis fordi det er mangel på folk som snakker om content marketing,for det er det absolutt ikke! I denne gruppen sitter representanter fra Ikea, Norwegian, Statoil, Tripletex, Kavli, COOP, Telenor, Posten/Bring, Norsk Tipping, Nordea, DNB mfl. Faggruppen møtes 4 ganger i året.

Vi begrenser hver gruppe til 15 personer. Om det er interesse utover dette antallet vurderer vi kontinuerlig å sette opp en ny nettverksgruppe innen det samme temaet.

Dette er en lukket fagruppe for våre medlemsbedrifter. Ta kontakt med Jan Morten Drange om du eller en kollega ønsker å delta her.

 

 

Kommende møter:

12.09.2017 

25.10.2017