ANFO_LogoV_white_50px
  • IMG_0349_utsnitt_1

Ny medlemsansvarlig på plass i ANFO


Thomas Rønnerud er på plass og gleder seg til å bli bedre kjent med medlemmene. Han kommer rett fra jobben som salgssjef på annonseavdelingen i Klassekampen og har tidligere jobbet i både E24 og Dagens Næringsliv. Han har en bachelor i markedsføring- og salgsledelse og en Postgraduate Diploma in International Business.

 

Fortell oss en fun-fact om deg selv?
Jeg high-fivet stabssjefen til Putin i Kreml i sommer. Hvis du vil ha hele historien må du spørre.
 
Hva får du helst servert når du kommer hjem fra jobb en fredags kveld?
Egentlig ganske variert når det kommer til mat, men fellesnevneren etter middag er en akevitt av ett eller annet slag, uansett sesong. Akevitt er blitt en interesse for meg som ølbrygging er for andre. Mange assosierer akevitt med jul, men det er så veldig mye mer.  
 
Hva er det beste rådet du har fått og kunne gitt videre?
At kunnskap like lett oppdateres som den utdateres og omvendt. Synes det er godt sagt og egentlig veldig motiverende hvis du føler at du har «falt av lasset». Det er også en grei huskeregel å ha bak øret hvis du skulle føle deg utlært, noe du aldri vil bli. 
 
Hvorfor valgte du å begynne i ANFO?
Jeg har vært på salgssiden så lenge jeg har jobbet i bransjen hvor målet har vært å selge produktet jeg har representert til flest mulig, og helst mest mulig. Nå syntes jeg det var på tide å se bransjen litt utenfra og å jobbe for annonsørenes sak, noe ANFO gjør på en glimrende måte.

Har du spørsmål vedrørende medlemskap? Send en mail til thomas@anfo.no