ANFO_LogoV_white2
  • ÅpenMikrofon2018_Sindre_Kjosås_1

Sindre fikk toppskår på Åpen Mikrofon


Sindre Kjosås fra Red fikk høyest skår på Åpen Mikrofon med innlegget om nettsidetekster du bør skrive med omhu. Dermed vant han også en talertid på årets DSAD den 10. oktober.


Vi gleder oss til igjen få dele Sindres gode innsidetips med våre medlemmer. Mens vi venter til oktober kan du her bli litt bedre kjent med Sindre:

– Hva er din hobby? 

Eg er ein ivrig ølbryggar. Det er ein fabelaktig underhaldande hobby som har røter frå langt bak i tid i Noreg, på eit tidspunkt var det faktisk lovpålagt å brygge øl her i landet. Eg går stadig rundt og planlegg neste oppskrift, gjerne medan eg konsumerer tidlegare brygg.

– Hva er din favorittbok?

Sapiens: A Brief History of Humankind av Yuval Noah Harari. Ei enormt spanande og ikkje minst tankevekkande bok som handlar om korleis me menneske vart til, og kva som har forma samfunnet me lev i. Den gir eit nytt perspektiv på livet, og det trengs til tider. 

– Hvis du kunne gå tilbake i tid og gi deg selv et godt råd, hvilket råd ville det vært?

Ikkje bekymre deg for framtida. Vegen blir til medan ein går, det er betre å fokusere på livet som er her og no. Dette er noko som kona mi stadig må minne meg om.

– Har du et godt råd/tips å gi andre i dag?

Prøv å gå litt oftare ute i naturen. Det gir påfyll av energi, og er med på å (igjen) gi perspektiv på små og store ting som skjer i livet. Spesielt i dag der me blir underheldt av mobil og tv omtrent heile døgnet, så er det ikkje mykje tid til overs for å reflektere.

 

Påmelding DSAD 2019