ANFO_LogoV_white_50px
  • IMG_0463_red

Vær sulten på ny kunnskap!


Bli kjent med Jaroslava Juricova-Olsen fra Salma Brands. Hun er jurygeneral i årets ANFO Effekt og en av de 44 jurymedlemmer som har jobbet hardt med å plukke ut vinnerne av de beste markedsføringskampanjene i 2019.

 

Hvor har du det fine navnet ditt fra?

Jeg ble født og oppvokst i Slovakia, hvor Jaroslava er et relativt vanlig navn. Navnet Jaroslava har slaviske røtter og kommer fra to gamle slaviske ord: «Yar» (sterk, brennende, avgjørende) og «Glory» (ære, pris, prakt). Dette måtte jeg faktisk google frem...

 

Hva er din hobby? 

Akkurat nå er jeg i en livsfase hvor det er litt lite tid til egne hobbyer. Da er det viktig å finne noe som man kan gjøre sammen med barna og heldigvis er slalåm noe vi alle i familien er veldig glade i.

 

Hva er din favorittbok og hvorfor?

Jeg har faktisk ikke en favoritt bok, da alle bøker er forskjellig og har noe spesielt å tilby. Men den boken som har rørt meg ekstra mye i det siste er «Tusen strålende soler» fra Khaled Hosseini. Den var til tider vanskelig og vond å lese men den viste den enorme styrken vi mennesker har i oss, selv i de vanskeligste tidene. En annen bok som jeg føler ga meg noe ekstra er «Factfulness» fra Hans Rosling. Denne boken ga meg håp om at verden og samfunnet går i riktig retning, på tross av den enorme mengden negative budskap som vi møter i media.

 

Hvis du kunne gå tilbake i tid og gi deg selv et godt råd, hvilket råd ville det vært?

Hvis jeg kunne møte min yngre selv, så hadde jeg rådet henne til å slappe litt mer av og å være mer i øyeblikket i stedet for å alltid jage det neste. Og å ikke være så hard mot meg selv, men heller stole mer på min kunnskap og intuisjon.

 

Har du et godt råd/tips å gi andre i dag?

Fortsett å være nysgjerrig og vær sulten på ny kunnskap. Mist aldri lysten til å lære nye ting, fordi da slutter du å utvikle og forbedre deg.

 

---

 

Bli med på Effest! Kvelden vi kårer vinnerne av ANFO Effekt 2019. Her samler vi bransjen til festmiddag med prisutdeling og show på Wallmans. 13. februar 2020.

 

Påmelding